در این بخش تعدادی از اساتید و مدرسین شیمی تعدادی از دانشگاههای کشور معرفی می گردد. در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینکهای معرفی شده لیست اساتید و مدرسین شیمی دانشگاههای کشور را مشاهده نمائید.
1- اساتید و مدرسین شیمی و اعضای هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه سمنان: برای مشاهده لیست اساتید بر روی لینک زیر کلیک کنید.
http://chem.semnan.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=31&pageid=3640
2- اساتید دانشکده شیمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
3- معرفی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز در ویکی پدیا: بر روی لینک زیر کلیک نمائید.
دانشکده شیمی در پی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود در فواصل سالهای ۱۳۶۹ الی ۱۳۷۹، در سال ۱۳۷۹ به عنوان یکی از سه قطب علمی شیمی کشور با نام “ قطب علمی مواد جدید و شیمی پاک“ شناخته شد. تعداد اعضای هیئت علمی در حال حاضر ۳۳ نفر میباشد ک هاز این تعداد، ۱۰ نفر با درجه استادی، ۷ نفر با درجه دانشیاری، ۱۴ نفر با درجه استادیاری و ۲ نفر با درجه مربی مشغول به کار هستند. تعداد نشریات خارجی موجود در کتابخانه به ۱۵۰ عنوان میرسد که از این تعداد حدود ۱۰۰ عنوان بهصورت کامل خریداری شده و نشریه Chemical Abstract که از نشریات مهم رشتههای علوم پایه و داروسازی است از اولین شماره یعنی از سال ۱۹۰۷ تا ۲۰۰۸ در کتابخانه دانشکده موجود است.
اساتید و مدرسین تدریس خصوصی شیمی
4- لیست اعضای هیات علمی و اساتید شیمی دانشگاه خوارزمی
http://chem.khu.ac.ir/cv.php?sid=1&slc_lang=fa&fac=16&slct_pg_id=9356
دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی یکی از با قدمت ترین و معتبرترین دانشکدهها در کشور محسوب میشود. این دانشکده در دو بخش تهران و پردیس کرج در دورۀ کارشناسی در دو گروه شیمی محض و شیمی کاربردی و در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشدو دکتری در چهار گروه آموزشی تحقیقاتی شیمی:
1 - شیمی آلی و پلیمر
2 - شیمی معدنی و نانو
3 - شیمی تجزیه و کاربردی
4 - شیمیفیزیک
فعالیت دارد. در حال حاضر دارای 23 عضو هیأتعلمی تماموقت، و حدود 300 نفر دانشجوی کارشناسی ، 90 نفر کارشناسی ارشد و 37 نفر دانشجوی دکتری تخصصی میباشد.
5- اساتید دانشکده شیمی دانشگاه کاشان: برای مشاهده لیست اعضای هیات علمی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
این دانشکده با توجه به امکانات دستگاهی و توان بالا اعضاء هیأت علمی در زمینههای تخصصی ذکر شده به فعالیتهای قابل توجه تحقیقاتی مشغول میباشد. علاوه بر موارد مذکور زمینههای تحقیقاتی مرتبط با اسانسهای طبیعی و نانوتکنولوژی نیز از زمینههای تحقیقاتی فعال دانشکده شیمی میباشد که تاکنون منجر به انتشار نتایج و چاپ مقالات علمی متعدد گردیده است و از افتخارات دانشکده شیمی میباشد.
6- اساتید دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه علم و صنعت ایران که سنگ بنای اولیه آن در سال 1308 با عنوان مدرسه صنعتی دولتی گذاشته شد، در سال 1320 با نام هنرسرای عالی در 5 رشته برق، شیمی، معماری، رنگ رزی صنعتی و ماشین سازی به فعالیت خود ادامه داد. با استمرار فعالیت های آموزشی این نهاد علمی و لزوم تجدید ساختار آموزشی آن، بخش علوم پایه ( شیمی، فیزیک، ریاضی) و زبان و ادبیات فارسی در سال 1349 سازماندهی و به تصویب وزارت آموزش عالی و سازمان امور اداری و استخدامی کشور رسید. ...