ایران مدرس

ایران مدرس، بزرگترین و پربازدیدترین سایت تدریس خصوصی ایران

ایران مدرس

ایران مدرس، بزرگترین و پربازدیدترین سایت تدریس خصوصی ایران

سایت ایران مدرس بزرگترین و پربازدیدترین سایت تدریس خصوصی ایران است. در این وبلاگ در زمینه تدریس خصوصی و آموزش در منزل و .... تبلیغات تدریس خصوصی، خدمات تدریس در منزل و ... مطالبی ارائه می گردد.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

معرفی اساتید ریاضی و دانشکده های ریاضی دانشگاههای کشور در این بخش ارائه شده است. برای مطالعه در زمینه معرفی اساتید ریاضی و دانشکده های ریاضی دانشگاههای کشور و .... ادامه این مطلب را بخوانید.

1- دانشکده ریاضی خوانسار

http://khansar-cmc.ac.ir

مشاهده لیست اساتید ریاضی خوانسار: http://khansar-cmc.ac.ir/fa/persons/index?personTypeId=1

2- دانشکده ریاضی دانشگاه گیلان http://guilan.ac.ir/math/

3- دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان https://iasbs.ac.ir/dep/indexa20f.html

دانشکده ریاضی در سال 1373 تاسیس شد و اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی‌ارشد در رشته‌های ریاضی محض و کاربردی نمود. دوره دکتری ریاضی نیز از سال 1382 آغاز شد. فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی دانشکده ریاضی در زمینه‌های ریاضی محض، ریاضی مالی و علوم کامپیوتر است. دانشکده ریاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی را با هدف تربیت متخصصان و پژوهشگران علوم ریاضی که بتوانند تحقیقاتی در سطح بین‌المللی ارائه دهند برگزار می‌کند. فعالیت اعضای هیات علمی دانشکده با تاکید بر محور پژوهش بوده و با همکاری‌های ملی و بین‌المللی، در مورد موضوعات روز ریاضیات به تحقیق می‌پردازند.

4- دانشکده ریاضی دانشگاه تهران http://science.ut.ac.ir/math این دانشکده با سابقه ترین مرکز آموزش عالی ریاضیات در ایران است که بیشترین سهم را در تربیت متخصصان شاخه های مختلف علوم ریاضی داشته است. بعضی از گرایش های دیگر علوم ریاضی مانند "آمار و احتمال" ، "ریاضیات کاربردی" و "علوم کامپیوتر" در این دانشکده به موازات ریاضیات محض رشد کرده و به جامعة ایرانی معرفی شده اند. نقش ممتاز و هدایت گر این دانشکده در جامعة ریاضی ایران در سال 1350 شمسی با داشتن بیشترین عضو در هیأت مؤسس انجمن ریاضی ایران نمایان گردید.

برای مشاهده لیست اساتید تدریس خصوصی ریاضی تمامی مقاطع و مدرسین خصوصی ریاضی دانشگاهی بر روی عبارت اساتید و مدرسین خصوصی ریاضی کلیک کنید.

5- دانشکده علوم ریاضی دانشگاه الزهرا http://math.alzahra.ac.ir/ گروه ریاضی دانشگاه الزهرا، در سال ۱۳۵۵ تاسیس و در ابتدا با سه نفر هیئت علمی در رشته ی دبیری محض در مقطع کارشناسی آغاز به کار کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با ایجاد رشته های ریاضی محض و ریاضی کاربردی در مقطع کارشناسی گسترش یافت. دوره ی تحصیلات تکمیلی، درسال ۱۳۷۹ با ایجاد رشته ی کارشناسی ارشد ریاضی آغاز و در سال ۱۳۸۱با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، گسترش یافت. پس از آن با ایجاد دو رشته ی آمار و علوم کامپیوتر و با توجه به توسعه ی کمی و کیفی، در سال ۱۳۹۳، به حول و قوه ی الهی، از گروه ریاضی به دانشکده علوم ریاضی ارتقا پیداکرد.

6- دانشکده ریاضی امیرکبیر http://math.aut.ac.ir/autcms/mathematics-computer-science/fa/home دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر تا قبل از تأسیس رشته ریاضی در مقطع کارشناسی، بصورت گروه ریاضی مسئولیت تدریس دروس ریاضی دانشجویان رشته‌های مختلف مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را برعهده داشته و پس از تأسیس دانشکده، از سال 1366، فعالیت تخصصی خود را در سطح کارشناسی ریاضی کاربردی (کاربرد درکامپیوتر) آغاز نمود. سپس با تغیر گرایش های رشته ریاضی اقدام به پذیرش دانشجو در دو رشته کاربردی و ریاضی محض نمود و همچنین از سال 1377 رشته علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی را ایجاد نمود

7- دانشکده ریاضی شهید بهشتی https://www.sbu.ac.ir/Cols/mathsci/Pages/default.aspx به وب‌ سایت دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهید بهشتی خوش‌ آمدید. این دانشکده از سال 1346 در امر آموزش علوم ریاضی و پژوهش‌های مرتبط با آن فعالیت کرده است. این دانشکده با تشکیل گروه ریاضی آغاز و با شکل‌گیری گروه آمار در سال 1355، تشکیل گروه علوم کامپیوتر در سال 1378، و تشکیل گروه ریاضی کاربردی و صنعتی در سال 1395فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را گسترش داد. حضور اساتید توانمند با تخصص‌های متنوع و کارمندان دلسوز در این دانشکده فرصت منحصر به فردی در اختیار دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قرار می‌دهد تا در محیط علمی فراهم شده، با استعانت از پروردگار متعال بتوانند در طول تحصیل خود اوقاتی پر‌بار و آینده‌ای روشن را رقم زنند. از آنجایی که یکی از اهداف اعضای هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی کمک به تحقیقات برون‌سازمانی است، این دانشکده در ارائه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و ارتباط با مراکز صنعتی نیز خدمت رسانی می‌کند. اساتید ریاضی شهید بهشتی

8- دانشکده و مدرسین ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان https://mathdept.iut.ac.ir/

دانلود رایگان نمونه سوال امتحانی و جزوات آموزشی ریاضی دانشگاه

مشاهده اساتید و توضیحات گروه ریاضی محض https://mathdept.iut.ac.ir/fa/research-group/508

گروه ریاضی محض در دی ماه 1392 رسماً در دانشکده علوم ریاضی تاسیس و در کنار گروه های آمار و ریاضی کاربردی به عنوان یکی از  گروه های آموزشی دانشکده علوم ریاضی به فعالیتهایش ادامه داد. این گروه با برخورداری از 16 عضو هیات علمی (2استاد - 4 دانشیار - 10 استادیار) در شاخه های مختلف، اکنون یکی از فعال ترین گروه های ریاضی محض کشور است.

9- دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت در ویکی پدیا برای مشاهده توضیحات اینجا کلیک نمائید. دانشکدهٔ ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران در بدو تأسیس به عنوان یکی از گروه‌های دانشکدهٔ علوم فعالیت داشت. با توسعهٔ دانشگاه، گروه ریاضی در سال ۱۳۶۳ خ. اقدام به تأسیس رشتهٔ ریاضی با دو گرایش محض و کاربردی نمود. در سال ۱۳۶۸ خ. با پذیرش ۱۱ دانشجو در گرایش محض و در سال ۱۳۶۹ خ. با پذیرش ۶ دانشجو در گرایش کاربردی به فعالیت خود را در دورهٔ کارشناسی ارشد نیز توسعه داد. در سال ۱۳۶۸ خ. مقدمات ارتقای گروه ریاضی به دانشکدهٔ ریاضی آغاز شد و در سال ۱۳۷۳ خ. بر طبق قوانین دانشگاه، گروه ریاضی صلاحیت تبدیل به دانشکده را کسب نمود. در همین سال دانشکدهٔ ریاضی اقدام به پذیرش ۹ نفر دانشجو در مقطع دکتری در دو گرایش محض و کاربردی نمود. در سال ۱۳۷۹ خ. همزمان با گسترش دانشکده‌های ریاضی داخل کشور این دانشکده تلاشی را برای تأسیس گروه آمار و گروه علوم کامپیوتر آغاز کرد که در سال ۱۳۸۴ خ. این امر تحقق یافت و کار خود را با پذیرش ۱۲ دانشجو در مهر ۱۳۸۵ خ. آغاز کرد.

10- دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز http://mathematic.tabrizu.ac.ir/fa اولین گروه از دانشجویان ریاضی دانشگاه تبریز در مهر ماه 1330 به این دانشگاه وارد شدند، این دانشجویان پس از یک سال تحصیل به علت عدم وجود استاد و امکانات لازم به دانشسرای عالی تهران منتقل گردیدند، از این دانشجویان میتوان به افرادی همچون باقر اردبیلی، حسین ملک فام، علی اشرف شادپور، علی ابری، علی اصغر صدیق اشاره نمود ضمناً لازم به یاد آوری است که در این زمان مرحوم پروفسور هشترودی ریاست دانشگاه تبریز را بر عهده داشتند. دانشکده علوم در سال 1375 به چهار گروه آموزشی (ریاضی محض، ریاضی کاربردی، آمار، علوم کامپیوتر) منشعب گردید و در حال حاضر دانشکده علوم ریاضی نیز فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را در این چهار گروه با همکاری 60 نفر عضو هیات علمی، 477 دانشجو در مقطع کارشناسی، 263 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 117 دانشجو در مقطع دکتری، ادامه می‌دهد.

11- دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران : http://math.umz.ac.ir/ گروه ریاضی که از این پس در دو گرایش محض و کاربردی به فعالیت هایش ادامه می داد در سال 1376 اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نمود. با توجه به توانایی های بالقوه ای که در گروه وجود داشت دانشگاه مازندران توفیق تربیت دانشجویان دوره دکتری ریاضی را از سال 1381 یافت. در کنار تلاش های انجام یافته در گروه ریاضی، گروه آمار فعالیت های مستقل خود را با عنوان رشته آمار از سال 1381 آغاز نمود. این گروه از سال 1384 موفق به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد گردید. علاوه بر گروه های مذکور، گروه علوم کامپیوتر از سال 1383 با پذیرش دانشجو گامی موثر در توسعه کاربردهای ریاضی برداشت.

12- دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان https://math.kashanu.ac.ir/fa

13- دانشکده و اساتید ریاضی دانشگاه شهرکرد https://www.sku.ac.ir/Faculty/Mathematical دانشکده علوم ریاضی از سال ۱۳۹۰ به عنوان  یک دانشکده تأسیس شد. هسته اولیه این دانشکده بعنوان گروه ریاضی در سال ۱۳۷۱ با پذیرش دانشجوی ریاضی شروع به فعالیت کرده است، این دانشکده در حال حاضر دارای حدود ۵۷۵ دانشجو است که شامل دانشجویان دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.

14- دانشکده علوم ریاضی فردوسی مشهد https://mathstat.um.ac.ir/index.php?lang=fa گروه آموزشی ریاضی شامل 36 نفر کادر علمی می باشد و در رشته های ریاضی محض و ریاضی کاربردی در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد . کاربردی : دانشجویان ریاضیات کاربردی در طول دوره چهارساله تحصیل خود برای اخذ مدرک کارشناسی ، 136 واحد درسی را می گذرانند . این دانشجویان روشهای تحلیل مسایل واقعی در زندگی روزمره را با استفاده از تکنیک های ریاضی به منظور بهبود و بهینه سازی عملکردشان فرا می گیرند . همچنین دروس پیشنهادی برای دانشجویان این دوره آنان را به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آماده می کند .

15- دانشکده ریاضی و اساتید ریاضی دانشگاه صنعتی شیراز http://math.sutech.ac.ir/ دانشکده ریاضی در اردیبهشت ماه ۱۳۸۳ به عنوان یکی از گروه های آموزشی دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی شیراز با هدف فعالیت در زمینه های مختلف کاربردی مورد نیاز جامعه رسماً شروع به فعالیت نمود. در راستای تحققق اهداف ریاضیات در سطح عالی و گسترش مرزهای دانش، این دانشکده از همان ابتدا اقدام به راه اندازی دوره کارشناسی ارشد نمود. به منظور گسترش پژوهش های بنیادی و با هدف تأمین اعضای هیأت علمی دانشگاه های کشور، در بهمن ماه ۱۳۸۹ اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری ریاضی نمود.

16- دانشکده ریاضی دانشگاه دامغان http://math.du.ac.ir/ هم اکنون این دانشکده دارای سه گروه ریاضیات و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار می باشد. همچنین تعداد 29 عضو هیات علمی در دانشکده در حال تدریس و تحقیق بوده و تعداد 837 دانشجو  در 3 رشته کارشناسی و 3 رشته کارشناسی ارشد ( ریاضی محض، کاربردی و علوم کامپیوتر)  و 2 رشته دکترا ( ریاضی محض و کاربردی ) مشغول به تحصیل می باشند. همچنین تعداد 4 کارمند در زمینه امور هماهنگی آموزشی و یا به عنوان کارشناس در دانشکده فعالیت می نمایند. دانشکده ریاضی در پردیس 1 و در ساختمان خوارزمی واقع شده است.

چگونه ریاضی دانشگاه را بخوانیم؟

17- دانشکده ریاضی خوانسار در سایت وزارت علوم. برای مشاهده توضیحات بر روی این لینک کلیک کنید.

18- دانشکده ریاضی دانشگاه سمنان: http://msc.semnan.ac.ir/ ریاضیدانان و ریاضی کاران بسیاری در تاریخ علم کشورمان خدمات ارزنده ای در جهت پیشبرد جهانی علوم و توسعه ریاضی در ایران عزیزمان انجام داده اند که نام آن ها را در تاریخ علم ایران و جهان جاودانه کرده است. از خوارزمی و خیام و غیاث الدین جمشید کاشانی گرفته تا حسابی و هشترودی و شهریاری در کنار صدها ریاضیدان برجسته ایرانی در حال و گذشته این مرزو بوم که در معتبرترین دانشگاههای دنیا مشغول کار بوده و هستند. در این میان نام هایی چون لطفی عسگرزاده وجود دارند که نظریه پردازی های او در تمام علوم نفوذ کرده و تاریخ علم دنیا دانشمندی با این تعداد ارجاع به نظریاتش کمتر به خود دیده است.

عبارت کلیدی: استاد ریاضی، تدریس خصوصی ریاضی دانشگاه، مدرسین ریاضی، هیات علمی ریاضی

  • ۹۷/۰۷/۰۳
  • محمد محمدی

تدریس ریاضی دانشگاه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی